شهرهای جدید معمولا برای تمرکززدایی اقتصادی و اجتماعی در ناحیه شهری کلانشهرها طراحی و احداث میشود تا با وجود جاذبههای نزدیک بودن به کلانشهرها جمعیت به خروج از کلانشهر تشویق شوند تا اسکان همراه با رفاه اقتصادی و اجتماعی برای شهر وندان فراهم شود.
با توجه به وضعیت کنونی شهر جدید پرند متولیان و مسئولان چقدر در این امر موفق بوده اند؟ آیا شهروندان شهر پرند میتوانند از این رفاه اقتصادی و اجتماعی بیشتر بهره ببرند؟ آیا بخش خصوصی در رونق و شکوفایی اقتصادی توانسته فعالیت لازم را انجام دهد؟
با نگاهی گذرا در سطح شهر بهتر میتوانیم جواب این سوالات را پیدا کنیم. تعداد فروشگاههای که نسبت به تامین نیاز مردم اقدام میکنند و تعداد شعب بانکهای موجود در شهر نشان دهنده این است که پرند نیاز مبرم و جدی به رونق و شکوفایی اقتصادی دارد.
بر اساس آمار بانک مرکزی حداقل هزینههای جاری هر خانوار شهری پس از کسر هزینه مسکن ماهانه سه میلیون و پانصد هزار ریال است اگر این رقم را برای حدود ۵۰ هزار خانوار ساکن فعلی در نظر بگیریم (بدون در نظر گرفتن تعداد خانوارهای که حداکثر در دو سال آینده به جمعیت شهراضافه میشود) به گردش ماهانه هفده و نیم میلیارد تومان در ماه میرسیم. این حجم گردش مالی ضمن تامین بخشی از درآمدهای پایدار برای سازمانهای دولتی برای تامین زیر ساختها و ایجاد سرانههای فرهنگی اجتماعی و ورزشی باعث ایجاد اشتغال و بالا بردن سطح رفاه عمومی و تامین امنیت اجتماعی و آسایش شهروندان خواهد شد.
امید است امسال که به فرمایش مقام معظم رهبری سال همدلی و همزبانی بین دولت و ملت است شاهد رشد و بالندگی در شهر پرند باشیم.
“سعید صدوقی” کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی
:: موضوعات مرتبط:
درباره شهر جدید پرند ,
,
:: برچسبها:
مسکن مهر پرند ,
شهر جدید پرند ,
پرند ,
مسکن پرند ,
شهر پرند ,
قیمت مسکن در پرند ,
شهرک پرند ,
قیمت خانه در پرند ,
قیمت آپارتمان پرند ,
,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3